• Verven met vondsten Online

  2013 was het jaar van mijn 'Verven met Vondsten'. Toen ik in januari in een besneeuwd bos een verloren fietsstandaard vond en even later een weggesmeten geluidsbox zag ik hem al voor me. De sneeuwpop. Elke maand van het jaar maakte ik met de vondsten van dat moment een nieuw werk. En ook latere vondsten vonden hun weg naar een paneel of doek. Ik kan niet wandelen zonder om me heen te kijken.
  Alleen online
  Online expositie
 • My Migraine Online

  My Migraine, 10 werken gelinkt aan een leven met migraine. Niet zomaar wat lastige hoofpijn, maar een ernstige, vaak chronische hersenziekte. Opgedragen aan Lilly Nederland B.V. die door het beschikbaar stellen van hun CGRP-remmer, mijn leven als migraine-warrior weer leefbaar en draagbaar maakte.
  Alleen online
  Online expositie
 • My Migraine

  My migraine laat 10 werken zijn die gerelateerd zijn aan een leven met migraine, niet zo maar een lastige hoofdpijn, maar een ernstige, vaak chronische hersenziekte.
  t Huiken, Lange Wijden 33, Elburg, Nederland
  15 september 2021 tot en met 15 november 2021
  Meer informatie
 • KunstLokaal

  Een expositie van met divers werk van lokale kunstenaars in de gemeente Heerde. Er is werk te zien van Els Smelik, Annie van der Maten, Herma van Beek, Andrea Kingma, Bernard Bos, Tom Schoonhoven, Anja Neeleman, Ineke Crans en Mathilda Slings Ik ben er met 8 werken in minj serie "My Migraine"
  KunstLokaal, W.H. v.d. Pollplein, Wapenveld, Nederland
  1 februari 2020 tot en met 28 maart 2020
  Meer informatie
 • KunstLokaal

  donderdag 5 september 2019 wordt om 14.00 uur het Kunstlokaal aan het Van de Pollplein in Wapenveld geopend. Iedere zaterdagmiddag is het KunstLokaal van 14.00 tot 17.00u geopend. Een van de exposerende kunstenaars is daar dan aanwezig om u welkom te heten.
  KunstLokaal, Van de Pollplein, Wapenveld, Nederland
  5 september 2019 tot en met 7 september 2019
  Meer informatie